söndag 21 juni 2009

Kört fast!

Bokstavligt talat!
Det ringde en kille från fiskarheden kl 9 i morse och sa att han skulle komma med ventilations grejerna (som igentligen skulle varit med i torsdagens leverans) och är framme mellan halv 12 - 12 någon gång så vi åker ut till Veddige och är där innan han kommer. Vid ca kvart i 12 kommer han och Daniel går mot honom för att tala om att vi vill lasta av det där nera så vi kan köra in sakerna i ladan eftersom vi inte vill att det ligger ute, så chaffören stannar lite för nära åkerkanten där vägen inte är körd på så mycket för att han ser att Daniel står på andra sidan och vill inte köra på honom och det var ju snällt tänkt. Men när han skall köra igång egen så grävar han ner hjulen i marken, inte så bra med andra ord, så Peter tar traktorn och skall försöka dra loss honom men remmen som dom bundit imellen rycker av, när dom provat detta några gånger så ringer jag till pappa och kollar om han kommer hem snart, lyckas tillslut få tag på honom men då visar det sig att han är precis utanför (kändes lite dumt, men ändå bra), ja bra då kan han ju hjälpa till så dom hämtar spadar och gräver bort gruset imellan däcken och provar med traktorn igen, men inte hjälper det (tycker snart att dom skall ringa till bärgaren). Men efter många om och men så lyckas dom tillslut få loss honom och kan fixa till vägen igen så att han kan backa tillbaka och sätta på släpet igen som dom var tvungna att lossa för att få loss honom.
Det tog ca 40- 50 min att få loss honom och nu kl 12.46 så kör han upp för vägen med släpet på, nu hoppas jag bara han lyckas vända där uppe och inte kör fast i backen.

Hoppas inte vägen blev för förstörd, men jag tror dom har fått fixa till den ganska så bra igen.

Bilder:

Pappa försöker trycka till vägen igen.

Det roliga är att det står slirej brevid däcken =).

Och Daniel sa precis att han körde ner en stängsel stolpe påvägen ner igen, jaja det är väl bara till och gå ut och fixa till den. Så säger han till Daniel efter att dom hade lastat av grejerna att jaa det här hade ju gått fort om du inte hade stopat mig där nere, precis som att de skulle vara Daniels fel att han fastnade, så kasst.
Ja nu har vi fått våra saker iallafall och jag hoppas att vi inte behöver se honom nån mer gång.

Nu hoppas jag bara att kvällen blir lite mer lyckad än vad dagen blev eftersom det är AC/DC ikväll, åker från Veddige ca 4- halv 5 och det skall bli sååå jäkla roligt.

Ha det bra alla!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

sicket pucko! jaa inte va de daniels fel iaf, han får la se vart vägen är..
haha,. kul att du fotade hela tiden med hahah