måndag 22 juni 2009

AC/DC

Var på Ullevi och kollade på AC/DC igår, jäklar vilket drag det var, visst är dom gammla men det märks fasen inte, dom gubbarna vet hur man gör en lyckad konser iallafall!! Skit bra!!
Denna videon startade och när tåget åkte in i väggen så small det till och dom kom ut och öppnade med Rock n roll train från nya albumet Black ice.

http://www.youtube.com/watch?v=Yh74XKMZLJE

Hela alltet var skit bra, Angus började till och med stripa, jaa han är rolig han, han har så roliga miner för sig, hehe, det ända man blev lite trött på var Angus gitarr solo som var över 15 min långt, men det vara bara i slutet som ja tänkte att fasen skall inte dom andra komma in nu så dom kan fortsätta.

Men så kom dom ut igen och körde en låt och sen sa dom tack så mycke och gick, men vad fasen tänkte man då, nej de kan inte vara slut nu! Dom har ju inte kört Highway to hell än och den kan man inte glömma, tittade man ner på planen så såg man folk började gå, men vi stog kvar och klappade itakt med alla andra och tillslut småller de till och dom komer ut igen och kör 2 låtar till och sedan så avslutar dm med ett väldigt fint fyrverkeri bakom cenen,

Av mig får dom högsta betyg, ingenting att klaga på här inte!!

Ha det bra!!

Inga kommentarer: