tisdag 21 april 2009

Fågelskit

Hahaha nej Pernilla det är inte fågelskit på hönshuset=).

Igår åkte Daniel och jag ut till Veddige för att vi tänkte vi skulle sova här eftersom vi skulle släpa ut fåren tidigt på morgonen innan han skulle iväg och jobba.
Så innan vi går in så tänker vi att vi skall kolla till fåren lite, mm öppnar dörren och vad ser jag jo 4 små söta får stå i gången, jaha dörren har gått upp så roligt. Så vi får in dom igen, inte så svårt eftersom dom är väldigt snälla, men sedan tittar vi ut över lagården och det är får bajs överallt!! Jisses dom hade till och med kissat på hantaget på högtryckstvätten, hahah jaa dom e ju bara för söta, tur det går att städa igen.

Och imorse så släppte vi ut dom och de var inga problem dom sprang ut med en gång och så stannar dom en bit ut och nosar lite på tråden och pang så får dom sig varsin stöt, hehe ja dom lär ju aldrig mer röra den tråden iallafall=), dom är bara vana vid får nät sen innan men det värkar ju inte bli några problem. Vi har stängt av så dom bara får gå på en liten bit idag så att vi får se hur det går först, så alla som kör förbi idag och hoppas på att få se några får, kommer inte att hända, ni får vänta tills imorgon, tänkte öppna upp då, får hoppas det går bra.

Skall ut och rensa hos dom i lagården sen så dom får ny halm, tänkte eftersom dom har blivit avmaskade i helgen så kan ju de vara trevligt kanske men eftersom vi gick upp kl 6 imorse för att släppa ut så tänker jag sitta inne lite till och vila mig lite, e lite trött.

Ha det bra

Inga kommentarer: